lørdag 22. november 2014

Vi planlegger besøk!

BESØKSTJENESTE I ST. OLAV MENIGHET

«Men ikke alle eldre personer, bestefar, bestemor, har en familie som kan ta ham eller henne inn. Og så hjem for eldre er velkommen ... måtte de være virkelige hjem og ikke fengsler! ... De må ikke være institusjoner der eldre bor glemt, gjemt og neglisjert. Jeg føler meg nær de mange eldre som bor i disse institusjonene, og jeg tenker med takknemlighet på de som går og besøker og tar vare på dem.»
Pave Frans møte med de eldre.
Petersplassen, Søndag 28 september 2014

Vi ønsker som menighet å være mer tilstede for være eldre og syke, ba de de som bor hjemme, og på sykehjem. Derfor ønsker vi å samle en gruppe besøksvenner som kan hjelpe oss. Kunne du tenke deg å besøke en av våre syke eller eldre? Kanskje en gang eller to i måneden?

Det nye prosjektet koordineres av sr. Benedicte Sørensen Strøm S.J.C. i samarbeid med vår kreative koordinator Isabel Hillestad. Ta gjerne kontakt med en av dem om du har spørsmål eller er interessert. Hvis du kjenner noen som kunne tenke seg å få besøk, si gjerne fra til menighetskontoret pr. telefon (22 98 21 65), eller på epost: besok.stolav@oslo.katolsk.no.

Det ble avholdt et informasjonsmøte for alle interesserte, tirsdag 25. november.
Neste møte blir 13. januar kl. 19-21 i Menighetssalen, Akersveien 5. 
Gi gjerne beskjed om du kommer.

Kontaktinformasjon:
Sr. Benedicte: 994 87 086, benedicte.strom@katolsk.no
Isabel: 22 98 21 76, isabel.hillestad@katolsk.no

fredag 21. november 2014

p. Erik lånes ut til St. Gudmund våren 2015

p. Erik J. Ruud SM, som nå er kapellan i St. Olav, skal vikariere i St. Gudmund menighet på Jessheim mens p. Andreas Rupprecht SM har studiepermisjon fra januar til juni 2015.
p. Erik skal likevel være med og gi de ekteskapsforberedende kursene i St. Olav fram til sommeren.

torsdag 20. november 2014

Julehandel på Lunden kloster

Lunden kloster har åpen butikk med bl.a. klosterprodukter - det er bare å stikke innom fra kl 08.00 til kl 20.00 (unntatt under messetiden)  Vi har spennende varer til din julehandel: flotte skrivebordskalendere 2015 med bilder fra klosteret til salgs
- samt bokmerkekalendere for 2015. Vi har også et rikelig utvalg av små julekrybber...

VELKOMMEN TIL OSS!